Het succes van 9,5 jaar

Afgelopen 7 september was het 9,5 jaar geleden dat de wandelgroep begon. Op vrijdag 15 september hebben wij dit een klein beetje gevierd met een lunch voor de wandelaars. Met een deelname van 32 wandelaars hebben we dit samen mogelijk gemaakt en konden we dit onze deelnemers gratis aanbieden. Met recht kunnen we stellen dat onze vrijwilligers er veel voor gedaan hebben. Al met al een hechte groep.

We begonnen deze vrijdagochtend om 10.00 uur met koffie of thee en uiteraard met een koekje. Een welkomstwoord voor alle aanwezigen en felicitaties dat we dit samen kunnen doen. Daarna werd, zoals elke vrijdag, gewoon gewandeld in drie groepen door de wijk en Park Zuidbroek.

Rond 11.30 uur werden alle groepen terug verwacht en iedereen was op tijd terug. De tafels waren gereed gemaakt voor de lunch en een deel stond al op tafel. Op de aangegeven tijd werd door snackbar Family uit de wijk de bestelde kroketten gebracht. Hiermee kon de lunch beginnen en de deelnemers lieten het broodje kroket best smaken. Ook aan drinken was uiteraard gedacht en kon met kiezen verschillende sapjes, diverse broodjes en een fruithapje toe.

Na afloop kon men de kalebassen, die als versiering op de tafels stonden, mee naar huis nemen. Als we iets extra’s doen, gaan we nooit met legen handen naar huis. Ook de nog overgebleven broodjes konden meegenomen worden, wie daar belangstelling voor had. Papieren zakken waren voorhanden.

Na afloop werd iedereen bedankt voor zijn aanwezigheid en werden de vrijwiligers bedankt door de aanwezige wandelaars. Dat vele handen licht werk maken, hebben we kunnen zien. Alles was snel weer opgeruimd en de huiskamer werd weer netjes achtergelaten. Iedereen, wandelaars en vrijwilligers, bedankt voor alles wat we samen doen!

Een mooie ochtend waar iedereen spontaan en met een goed gevoel op kan terugkijken. Wij kijken al vooruit naar de feestdagen en ook naar ons 10-jarig bestaan in maart 2024!

tafels huiskamer
Versierde tafels voor de lunch.

Op het afgeschermde gedeelte van onze website zijn voor de wandelaars meer foto’s te vinden. Hiervoor is wel een wachtwoord nodig. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, stuur even een e-mail of whatsapp-je en je krijgt het opnieuw.