Meer wandelmogelijkheden

Wandelen op de dinsdagmorgen

Iedere dinsdagochtend wandelen in het Orderbos en omgeving! De Wandelgroep Het Orderbos is ook, net als Wandelgroep Het Kristal, ontstaan vanuit Accres/Sportstimulering. Ontmoet nieuwe mensen en ontdek nieuwe plekken, geen route is hetzelfde. Wandelen draait om samen gezellig in beweging zijn. Daarom is iedereen welkom ongeacht het niveau, ervaring of conditie. U wandelt onder begeleiding van vrijwilligers.
Afstanden gemiddeld 3, 5 en 7 kilometer van 10.00 – 11.30 uur. Tijdens de zomertijd vertrekt de 7 kilometer groep reeds om 9.00 uur. De afstanden worden dan opgevoerd naar 12 tot 15 kilometer. Een ideale voorbereiding op de Apeldoornse Vierdaagse.
Vertrek vanaf Kantine voetbalvereniging Victoria Boys Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn. Deelname is gratis en geen verdere verplichtingen. Wie er is, wandelt mee. Na afloop gelegenheid een consumptie te gebruiken in de kantine. Meer info?…..

Waar kan ik nog meer wandelen?

Er zijn in Nederland heel wat mogelijkheden om te wandelen. Wil je in de gemeente Apeldoorn en omgeving meer weten over wandelmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de site van ‘Wandelen in Apeldoorn’. Een initiatief van de werkgroep ‘Wandelen in Apeldoorn’ van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn. De website geeft een overzicht van de wandelmogelijkheden in en rond Apeldoorn. Het is pas vanaf maart 2019 actief. De website wordt nog verder uitgewerkt. Meer info?…..