Andere activiteiten

Meer dan wandelen alleen

Naast de wandelingen op vrijdagmorgen organiseert wandelgroep Het Kristal nog andere activiteiten. Bijvoorbeeld een attentie met Pasen of Kerst, een toast op het nieuwe jaar of een lunch op de kinderboerderij. Verrassingen zijn daarbij niet uitgesloten.

Daarnaast zijn er sinds 2017 jaarlijks extra wandelingen op de zaterdag. Er wordt dan een wandeling uitgezet ergens in de omgeving van Apeldoorn. Op deze wandelingen geven wij informatie over het wandelgebied. De afstanden zijn dan ook iets langer. Meer informatie hierover vindt u onder het menu ‘Extra wandelingen’ of klik hier.

Natuurlijk is er altijd aandacht voor die wandelaar die door omstandigheden (opname in ziekenhuis of anderszins) niet in staat is mee te wandelen.
Dit alles wordt betaald vanuit onze ‘Lief&Leed-pot’, welke elke vrijdag op tafel staat. Elke wandelaar kan daar vrijblijvend zo nu en dan een bijdrage in stoppen.

Dit alles resulteert in een hechte en sterke, sociale groep wandelaars. Ieder met zijn of haar eigen verhaal of achtergrond. Altijd met respect en oog voor elkaar. Mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zij verzorgen ook dat, na afloop van de wandeling, we samen iets kunnen blijven drinken in de huiskamer van Het Kristal.

Op vrijdag 1 maart 2024 zal onze wandelgroep aandacht besteden aan het 10-jarig bestaan; gestart werd op 7 maart 2014! Voor deze activiteit zal een programma samengesteld worden en dit is dan alleen voor de deelnemers van onze wandelgroep. Meer informatie zal tegen die tijd ook via onze nieuwsbrief bekend gemaakt worden.