Eerste extra wandeling geslaagd

Voor de eerste wandeling van dit jaar zijn we dicht bij huis en binnen de grenzen van Apeldoorn gebleven. Een wandeling van ruim 6 kilometer door de parken en de parkenbuurt. Om 9.00 uur was het verzamelen bij Het Kristal en gingen we naar het vertrekpunt bij Marialust. Hier werd om 9.45 uur een aanvang met de wandeling gemaakt. Via het Verzetsstrijderspark, Prinsenpark, Wilhelminapark ging het door de wijk, via het Emmaplein, richting Oranjepark. Daarna een doorsteek naar het Beekpark om via een van de smalste steegjes van Apeldoorn terug te keren in het Oranjepark. Vervolgens door de wijk en langs de Grift weer naar Marialust. Daar aangekomen was er voor koffie gezorgd en konden we op de trappen van Marialust nog nagenieten van de wandeling met uitzicht op de kwartjesfontein. Om 12.15 uur waren we terug bij Het Kristal.
Een geslaagde wandeling van 11 wandelaars en koffieverzorging door 2 vrijwilligers van de groep. Een woord van dank voor de chauffeurs die belangeloos hebben gezorgd dat we deze wandeling konden maken is hier zeker op zijn plaats. Dat geldt natuurlijk ook voor de koffie, het was allemaal weer prima geregeld.
Op het afgeschermde gedeelte op onze website kunnen deelnemers van onze wandelgroep een fotofilmpje zien van deze wandeling. Het infoblad met de route is gratis op onze site te vinden onder Extra wandelingen. Dit keer is er ook gekozen om een routebeschrijving in de tekst op te nemen. Je kunt dan altijd de wandeling nog eens volgen.
Onze volgende extra wandeling is op zaterdag 3 juni 2023. Waar we wandelen blijft nog even een verrassing.

foto extra wandeling 150423