Geslaagde extra wandeling in Ugchelen

Op zaterdag 3 september 2022 is er door een deel van de wandelgroep een wandeling gemaakt in Ugchelen. Het vertrek was om 9.00 uur vanaf Het Kristal en de wandeling startte om 9.30 uur vanaf parkeerterrein ’t Leesten.
De wandeling ging eerst over een deel van de heide en het Ugchelse Bos, beide van Staatsbosbeheer. Daarna via het landgoed Bruggelen en langs het Salamandergat van Het Gelders Landschap. Na de koffie/thee-stop werd de wandeling voortgezet langs de Koppelsprengen. Daarna weer terug over Het Leesten naar ons eindpunt, weer op de parkeerplaats. Rond 12.20 uur waren we weer terug bij Het Kristal.

Alle elf deelnemers hebben weer een prachtige ochtend in de natuur meegemaakt, waarbij de wandelaar iets meer te weten kwam van alles wat we onderweg hebben gezien. Ook dit keer was er weer een infoblad beschikbaar.

We bedanken de positieve instelling van de wandelaars en natuurlijk onze chauffeurs die ons belangeloos hebben gereden naar Het Leesten en natuurlijk onze vrijwilliger van de koffie en thee onderweg. Allemaal kunnen we terugkijken op weer een geslaagde activiteit.

De volgende en laatste van dit jaar staat gepland op zaterdag 22 oktober. De route wordt dan uitgezet vanaf kasteel Nijenbeek en gaat over de Voorster Klei. Weer met vertrek om 9.00 uur vanaf Het Kristal.

Op het beveiligde gedeelte van onze website staat voor de deelnemers van de wandelgroep een fotovideo van de wandeling.