2019 Picknick geslaagd op Laag Buurlo

Op vrijdag 27 september hebben we voor de deelnemers van onze wandelgroep een picknick georganiseerd op het terrein van Kinderboerderij Laag Buurlo.
We konden eerst ’s morgens vanaf 9.30 uur aanschuiven bij de Burendag op Het Kristal. De wandelaars werden hartelijk welkom geheten met koffie of thee met appeltaart. Ondanks het, toch voor de meeste, wat vroege uur werd dit gewaardeerd. Daarvoor onze dank dat we mochten aanschuiven en meedoen.
Daarna werd om 10.15 uur vertrokken voor onze wekelijkse wandeling en deze ging met een kleine omweg naar Laag Buurlo. Om 11.15 uur werden we daar door onze vrijwilligers en enkele ondersteuning ontvangen met koffie of thee met nog wat lekkers van één van de wandelaars die afgelopen week jarig was geweest.
Voor de picknick was er voor alle deelnemers broodjes, gehaktballetjes op een satéprikker en verschillende sapjes of nog koffie/thee. Als besluit was er ook nog vers fruit, gestoken op een grote prikker.
Na afloop maakten vele handen licht werk om alles weer op te ruimen. We kunnen terugkijken op een gezellige picknick en levendige gesprekken. De terugtocht werd weer ingezet richting Het Kristal. Daar waren we wat vroeger terug maar dat had meer met de weersvoorspelling te maken. We hebben het droog gehouden!
Alle vrijwilligers, speciale onze picknick-ploeg, hartelijk dank voor deze picknick, wat toch weer wat extra werk opleverde. Uiteraard ook de mensen van Kinderboerderij Laag Buurlo dank. Zij hebben dat er graag voor over. De foto’s geven een mooie impressie van deze ochtend.