Op 21 april was het zover!

Opening nieuwe gedeelte Paleis Het Loo

Vrijdagavond 21 april vierden we de opening met een show vol projecties, live muziek, dans en licht. En dit allemaal met het bassecour als podium en het paleis als decor.

Het publiek bestond uit 1500 mensen, waaronder medewerkers, vrijwilligers, buren en betrokkenen bij de uitbreiding van Paleis Het Loo. Speciaal te gast was Zijne Majesteit de Koning, die voorafgaand aan de opening de uitbreiding heeft bezocht.

De bassecour en het paleis waren het middelpunt van een show vol kleur, licht en muziek. Iedereen kan dit terugkijken op de website van Paleis Het Loo, volg daarvoor deze link:

Ondergrondse uitbreiding

Paleis Het Loo heeft een nieuw meesterwerk, een ondergrondse uitbreiding van 5000 m2. Tussen 2018 en 2023 was het voorplein van Paleis Het Loo een metersdiepe bouwplaats. Een gigantisch project, met technische uitdagingen en enorme planningen. Honderden vakmensen hebben aan dit architectonische hoogstandje gewerkt. Externe bedrijven en medewerkers van Paleis Het Loo hebben vakwerk geleverd. Ieder detail is tot in de puntjes voorbereid, gedocumenteerd, uitgevoerd, en bijgestuurd. Puur vakmanschap.