Goed begin met een toast op het nieuwe jaar

Vrijdag 3 januari 2020 zijn we het nieuwe jaar bij de wandelgroep weer begonnen met onze wekelijkse wandelingen. De eerste van het jaar begint traditie-getrouw met een toast op het nieuwe jaar.

Altijd bereid een handje te helpen!

Eerst zoals gebruikelijk de wensen-uitwisselingen bij binnenkomst en daarna werd er een drankje rondgebracht om samen te toasten op ‘twintig-twintig’. Daarbij is de wens uitgesproken dat het een gezond en positief jaar mag worden met veel fijne wandelmomenten. Alles liep weer gesmeerd, of kwam dat door het drankje? Deze eerste vrijdag is druk bezocht met in totaal 40 deelnemers!

Na dit plechtige moment begonnen we alsnog aan de wandeling van vandaag. Zoals altijd in twee groepen en die dit keer uit vele wandelaars bestond. Het weer werkte toch nog mee en op wat klein miezerig ongemak na is de tocht grotendeels droog verlopen. Na de feestdagen is het niet makkelijk om weer op gang te komen!

Bij terugkomst in Het Kristal stond de koffie en thee alweer gereed voor de wandelaars. Met voor alle deelnemers dit keer een gelukskoekje met wensen voor het nieuwe jaar. Alles weer prima geregeld. Daarna was het de beurt aan Lens, die ook dit jaar weer bezoek van de kabouter had gekregen. Weer helemaal uit het kabouterbos in Klarenbeek naar Het Kristal gekomen. Dit jaar waren ze zelfs met z’n tweeën. Voor alle deelnemers was er een kleine attentie. Lens bedankt voor het regelen en je verhaaltje. Je maakt er altijd weer wat leuks van.

Al met al een gezellige ochtend. Iedereen bedankt voor hun positieve bijdrage aan weer een prima vrijdagmorgen. Laten er maar velen volgen…..