Groepswandelen weer begonnen!

Na een aarzelend begin zijn we vanaf 21 mei 2021 weer als groep aan de wandel. In de eerste weken nog wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. Naast de voltallige begeleiding waren er de eerste week 10 wandelaars. De daarop volgende weken werd dit langzaam groter. Zelfs afgelopen week met het hele warme weer was er toch belangstelling om weer samen te wandelen. De komende weken zal het aantal deelnemers wel verder stijgen.

Ook onze koffie- en theevoorziening is weer opgestart. We kunnen na de wandeling weer gezellig even bijpraten bij een kopje koffie of thee. Bij ons nog steeds voor dezelfde prijs als voor de coronatijd. Gewoon water mag natuurlijk ook. Wel werden we verrast door het feit dat onze koffiekar schade had opgelopen in de periode dat we niet konden wandelen. Gelukkig is dit weer vakkundig door iemand uit de wandelgroep gerepareerd en zelfs verstevigd. We zijn dankbaar dat dit weer is opgelost. Trouwens een mooi klassieke auto op de foto te zien. Een frans juweeltje!

Doorgezakte wielen. Van de vier waren er drie doorgezakt. Nu zijn ze verstevigd en staat hij weer goed op de pootjes. Zelfs een transport-beugel aan de kar!
Andere activiteiten?

De komende weken is er ook weer overleg over andere activiteiten. Zoals al eerder aangegeven willen we zeker in het najaar weer iets organiseren. Ook over onze extra wandelingen zijn misschien weer mogelijk. Als we dit weer voor elkaar kunnen krijgen is dat mooi meegenomen. Meer informatie volgt de komende weken wel.

Onze deelnemerslijst zal in juli ook aandacht vragen. Wie komt er in de komende tijd wel terug en wie haakt definitief af. Dit zullen we aan de wandelaar zelf moeten vragen. Daarnaast zijn er andere mensen die graag met ons willen meewandelen. Dit is nu nog niet mogelijk.

De natuur heeft ons weer veel te bieden

Of je nu wandelt of fietst, de natuur brengt ons veel moois om van te genieten. Kijk eens wat vaker om je heen en verwonder je soms. Met een klein beetje geluk is er veel te zien en komt er een glimlach op je gezicht. Is het je opgevallen dat er dit jaar veel klaprozen te zien zijn? Of korenbloemen, die zelfs een plekje bij de verkeerslichten vinden.

Maar ook in onze omgeving, bij een wandel- of fietstocht, is er veel te zien. De omgeving van Apeldoorn heeft ons veel te bieden. Aan de ene kant zit je zo midden in het bos en aan de andere kant zo in de uiterwaarden van de rivier. Maar het belangrijkste is dat je er van geniet en … voordat je het weet … is het al weer herfst!