6e jaargang, uitgave: maandag 20 december 2021
kerst-nieuwjaar-21-22
logo wandelgroep kristal 2022 rgb 300

NIEUWSBRIEF 48

Samen wandelen is goed voor je gezondheid en om sociaal actief te blijven!
Park Zuidbroek, Vellertheuvel, Mheenpark, Drostendal, Kanaal Noord, GGNet, Osseveld, Laag Buurlo

Voorlopig geen wandelen met de groep op vrijdag

Zo, daar gaan we weer. De lockdown is weer een feit. Het voorstel voor een volgende nieuwsbrief kon direct in de prullenbak. De nieuwsbrief dan maar weer aanpassen.
Er waren verschillende plannetjes voor de laatste twee vrijdagen van dit jaar. Ook voor de eerste vrijdag van het nieuw jaar. Wederom kunnen we onze tradities rond deze dagen weer niet waar maken.
Wanneer we weer samen kunnen wandelen is op dit moment niet te voorspellen en we houden je op de hoogte via e-mail, website of nieuwsbrief.

Prettige Kerstdagen en een liefdevol en gezond 2022!

Ook dit jaar zullen we niet snel vergeten, een jaar waarin we toch weer met allerlei maatregelen te maken hebben. Met als uitschieter de boosterprik. Wie had een jaar geleden gedacht dat we er deze dagen nog mee te maken hadden, ik denk niemand.
Traditioneel spreken we om klokslag 12 uur de nieuwjaarswensen uit aan familie, vrienden en andere naasten. Dat gaat de eerste dagen van het jaar nog wel even door.
De Kerst- en nieuwjaarswens op onze website.
Dit jaar heeft zich gekenmerkt door een situatie die niemand eerder heeft meegemaakt. Toch weer dezelfde woorden als vorig jaar. Het c-virus heeft een grote impact gehad in 2020 en 2021 en kunnen we misschien in de loop van 2022 weer verder met ons 'gewone' leven.
Ook wij hadden een jaar met de nodige hindernissen, goed om even bij stil te staan, ieder met zijn of haar eigen gedachten. We blijven er alles aan doen om het wandelen mogelijk te maken en zo de contacten te onderhouden. Het komende jaar blijven we, zodra het weer mag, samen aan de wandel! Zoals altijd positief ingesteld, toch?
kerstattentie

Kerstattentie

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een prachtige kerstattentie voor onze deelnemers. Weer gemaakt door onze creatieve Truus (bijgestaan door Adrie) en bij deze onze dank voor alle tijd en moeite om er weer iets leuks van te maken. Het is weer prachtig gelukt en een mooi stuk huisvlijt. Diegene die niet in de gelegenheid was het op te halen de voorgaande twee vrijdagen, is dit afgelopen zaterdag thuis bezorgd. Mocht er toch iemand vergeten zijn, laat het ons weten.

Toch nog erwtensoep

De bedoeling was om op vrijdag 3 december jl. na de wandeling erwtensoep met roggebrood te serveren bij Het Kristal. Geheel verzorgd door onze eigen vrijwilligers. Helaas, door de toen geldende regels, heeft dat geen doorgang kunnen vinden. Maar we zijn niet voor één gat te vangen en creatief genoeg om er toch een andere invulling aan te geven. Na afloop van de wandeling was er voor iedereen die meegewandeld had een blikje erwtensoep.
We wilden toch iets doen aan Sinterklaas...
IMG_4111

Dit jaar weer geen fotovideo als terugblik

Helaas hebben we dit jaar geen fotovideo over alles wat we afgelopen jaar samen hebben kunnen beleven. Net als in 2020 zijn er dit jaar te veel beperkingen geweest en is het aantal foto's daarvoor te beperkt. Maar toch willen we dit niet helemaal voorbij laten gaan zonder iets toe te voegen aan het eind van het jaar. Dit keer zelfs twee films. Misschien is de invloed van deze pandemie op jouw leven niet groot, misschien heeft er een verschuiving plaatsgevonden of heb je nog geen tijd gehad erbij stil te staan. Even stilstaan bij ons zelf en onze wereld. Om vanuit daar op een bewuste manier verder te gaan. We willen na de c-crisis graag de 'draad van ons leven' weer oppakken.
Kijk voor de films vanaf 22 december a.s. maar op onze website onder 'foto's&video's'.
De eerste film is '2021 Ach, onze aarde'. Er was weer genoeg te doen op onze aarde. De gevolgen ondervinden we overal, klimaatverandering, te veel stikstof, Co2, PFAS, milieuvervuiling, enz., enz. Toch is er genoeg om van te genieten. In de tweede film zien we hoe mooi de natuur kan zijn: '2021 Kijk onze natuur'!
Beide films zijn tijdelijk beschikbaar! Wel even inloggen als deelnemer van de groep.

Lees ook de meer berichten op onze website!

Email Marketing Powered by MailPoet